Lenovo szerviz

Lenovo szerviz / notebook és laptop


2131 Göd, Béke u. 29.
20 345 2623 / info@generalcomputer.hu


LENOVO SZERVIZ


Vállaljuk többek között Lenovo laptop, Lenovo notebook, Lenovo tablet termékek garanciaidőn túli javítását.

A lenovo szerviz első fázisa a gyors vizsgálat, szemrevételezés, melyet egy árajánlat követ. Amennyiben elfogadja az általunk ajánlott javítási árat, részletesen bevizsgáljuk a notebookot vagy tabletet. Ha a javítás költsége nem haladja meg az előzetesen ajánlott árat, megjavítjuk a terméket. Abban az esetben ha mégis költségesebb lenne a javítás az ajánlatnál, telefonon értesítjük önt és eldöntheti, hogy így is kéri e a javítást.

Bevizsgálási díjat csak abban az esetben számolunk fel, ha a termék javítás költsége az előzetesen elfogadott áron belül marad, de közben ön mégis meggondolta magát.


Lenovo notebook laptop javítás
MINŐSÉGI MUNKA A LEGGYORSABBAN


17 éve foglalkozunk Lenovo számítástechnikai eszközök beszerzésével és szervizelésével. Jelen világunkban, az informatikai termékekre az igény annyira megnövekedett, hogy ezen eszközök nélkül szinte lehetetlen dolgozni. Ezért tartjuk fontosnak, hogy minőségi munkát adjunk ki a kezünkből, és mindezt a lehető leggyorsabban. Mindig igyekszünk az ügyfeleink részére a legjobb és lehetőleg költséghetékony megoldást nyújtani a termékek szervizelése, és a tanácsadás alkalmával.

Vállaljuk Lenovo notebookok, laptopok, asztali számítógépek (PC-k), minitorok, nyomtatók és hálózati eszközök beüzemelését, karbantartását, és javítását. Továbbá vállaljuk lenovo navigációs készülékek, tabletek, és okos telefonok frissítését.

Kapcsolat

Cím: 2131 Göd, Béke u. 29.
Telefon: +36 20 345 2623
E-mail: info@generalcomputer.hu
Nyitva tartás: H-P 10:00-17:30, Szo 9:30-12:00.
facebook
Címkék

LENOVO SZERVIZ LENOVO NOTEBOOK LENOVO TABLET JAVÍTÁS LENOVO SZERVIZ