Weboldal készítés Göd városában.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GÖD


20 345 2623 / info@generalcomputer.hu
A weboldal egyik legfontosabb alappillére egy sikeres cég internetes megjelenésének. A honlapnak felismerhetőnek- és ami a legfontosabb, könnyen navigálhatónak lenni. Ezt azon a módon tudjuk elérni, hogy a cég meglévő arculati elemeit (színeket, logókat) felhasználjuk a weboldal készítés során.

Vállaljuk weboldalak készítését Göd és környékén. Amennyiben fontos önnek a személyes kapcsolat és helyben szeretne honlapot készíttetni, keressen minket bátran.

Egyedi webdesign kialakítása

A webes világban is fontos az első benyomás kialakítása, csakúgy, mint a való életben. Amennyiben egy látogató megérkezik a weboldalra, átalgosan 3 másodperc alatt eldönti, hogy érdeklődést mutat-e a weblapunkra vagy inkább átmegy a konkurencia honlapjára. A megfelelő webdesign elengedhetetlen ahoz, hogy meggyőzzük a látogatót az oldalon maradásról. A grafikai tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a weboldal könnyen navigálható legyen és segítse az értékesítést.

Célcsoport meghatározása

Egy ügyfélszerző honlap a célcsoport meghatározása nélkül nem lehet sikeres. Pontosan ismernünk kell a leendő látogatókat ahoz, hogy megfelelő módon tudjuk megszólítani őket. Csak azután tudjuk megfelelően reklámozni a szolgáltatásainkat a weboldalunkon, amennyiben tudjuk, hogy hogyan szóljunk hozzájuk.

Weboldal készítés és kulcsszókutatás

Amennyiben már megvan, hogy milyen célcsoportot szeretnénk megszólítani, akkor azt kell pontosan meghatározni, hogy milyen kulcsszavakra kívánjuk, hogy elöl jelenjen meg a weblapunk az internetes keresőkbe. Ne csak a fő kulcsszavakon gondolkodjunk, amire általában nagyon erős a verseny, hanem olyan kulcsszavakat is próbáljunk megcélozni, amikre a konkurencia lehet, hogy nem is gondolt.

Online marketing

Egy weboldal esetében a legfontosabb kérdés, hogy miként fognak eljutni hozzánk a látogatók. Nem elég csak elindítani a weboldalt és várni, hogy mi fog történni (valószínűleg semmi). Meg kell határozni az egész projekt előtt, hogy a látogatók milyen forrásokból fognak eljutni hozzánk. jelenleg a keresőoptimalizálás a legolcsóbb megoldás, ami hosszú távon sokkal költséghatékonyabb, mintha folyamatosan hirdetésekre szórnánk a pénzünket.

Folyamatos fejlesztés

Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy az elinduláshoz szükséges tartalom megírása is nehézséget okoz az ügyfeleknek. Azt viszont érdemes tudni, hogy sikeres weboldal nem létezik minőségi és tartalmas mondanivaló nélkül. A folyamatos tartalomépítés és fejlesztés a google számára is fontos. Az elhanyagolt oldalakat az internetes keresők, helyezés visszaeséssel büntetik. Amennyiben már van honlapja, de nincs ideje ezzel is foglalkozni, kérjen árajánlatot keresőoptimalizált cikkírásra.

Szövegek írása

Az informatív és minőségi tartalom, minden weboldal esetében elengedhetetlen. Amennyiben erre nincs kapacitása vagy szeretné, egy profi szövegíróra bízni ezt a feladatot, akkor megrendelheti ezt a szolgáltatásunkat is. A keresőoptimalizálás szempontjának is megfelelő szövegírás nem egyszerű feladat. Első lépésben a megcélzandó kulcsszavakat kell meghatározni, majd a google irányelvei alapján ajánlatos megírni a szövegeket.

Eredmények ellemzése

Az elvégzett munka eredményességét folyamatosan érdemes nyomon követni. Akár napi szinten is érdemes követni a weboldal helyezését, ami alapján lehet változtatásokat végezni. Amennyiben sikerült elérni a kívánt eredményt, akkor meg lehet határozni új célokat. Ha folyamatosan fejlesztjük és dolgozzunk egy weboldalon, akkor az garantáltan sikeres lesz.

Kapcsolat

Cím: 2131 Göd, Béke u. 29.
Telefon: +36 20 345 2623
E-mail: info@generalcomputer.hu
Nyitva tartás: H-P 9:00-17:30, Szo 8:00-12:00.
Google SEO weboldal készítés és optimalizálás Göd
Címkék

SEO KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SEO TANÁCSADÁS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS GÖD VÁROSÁBAN