SEO
General Computer 2131 Göd, Béke u. 29.
20 345 2623 / info@generalcomputer.hu


WEBOLDAL OPTIMALIZÁLÁS

A SEO magyarul keresőoptimalizálást jelent, mely az adott webhelyet rangsorolja bizonyos kulcsszavakra a keresési eredmények között, ezáltal értékes látogatókat vonz a webhelyre.

Amikor a felhasználók kereséseket végeznek, a Google elkészíti a keresési feltételeknek megfelelő oldalak listáját. A keresési eredményeknek legjobban megfelelő, legértékesebb oldalt rangsorolja a lista elejére.

A SEO nagy része a kulcsszóválasztás, mivel a keresők speciális kulcsszavakat használnak olyan eredmények generálására, amelyek az általuk megtalálni kívánt információtól függnek. A Google felkínálja a keresési lekérdezésben használt szavakkal kapcsolatos oldalakat. Fontos, hogy helyesen válassza ki a megfelelő kulcsszavakat a honlap optimalizáláshoz, hogy megjelenjen a releváns keresési eredmények között.

Kétféle keresőoptimalizálás (SEO) létezik:
Egyik a saját oldalon belüli optimalizálás: belső linkek, meta leírás, címsorok, weboldal sebessége, formázások.
Másik a külső optimalizálás: linképítés, fórumok, közösségi média.

Igazából oldalakon keresztül lehetne taglalni a keresőoptimalizálást, de mivel ha Ön már ezt az oldalt böngészi, nem valószínű hogy saját maga szeretne foglalkozni vele.

Kérjen személyre szabott árajánlatot és tegyen próbára minket !

A weboldal elkészítése általában egyszeri fix áron történik, nincsenek rejtett költségek.
A keresőoptimalizálásra havi árajánlatot adunk az ön szolgáltatási területe szerint. Pl: mekkora a konkurencia az ön szolgáltatásában, továbbá hogy egy településen kíván elől lenni a keresőben vagy országos szinten, milyen kulcsszavak az elvárás, stb..
Első körben adunk egy ajánlatot, hogy mi a reális elvárás az oldal Google keresőben való megjelenési helyére a konkurencia függvényében. Igazából megigérhetnénk mindenkinek az első oldalon való megjelenést, de sajnos ez hazugság lenne. A példa kedvéért ha 11 Pék keres meg, hogy optimalizáljuk az oldlukat, az első 10 találati helyre nem fog mindenki bejutni.

Csak az első havi optimalizálási díjat kell megfizetnie, míg az oldal el nem éri a keresőben az igért helyezést !FIZETÉS KATTINTÁS ALAPON (PPC)

A digitális hirdetés világában igen elterjed a kattintás alapú fizetés. A hirdetés lényege, hogy az ügyfél hirdetése megjelenik egy oldalon, melyre ha az érdeklődő rákattint, abban az esetben a hirdetőnek bizonyos összeget fizetnie kell a weboldal üzemeltetője felé. Ilyen hirdetési forma pl: a Google AdWords, Facebook, Pinterest, stb..
Amikor egy weboldal még viszonyalg új és nem jelenik meg megfelelő helyen a keresőkben, abban az estben megfontolható a hirdetés elhelyezése ilyen portálokon, de hosszú távon mindenképpen gazdaságosabb a folyamatos weboldal optimalizálás.
Kapcsolat

Cím: 2131 Göd, Béke u. 29.
Telefon: +36 20 345 2623
E-mail: info@generalcomputer.hu
Nyitva tartás: H-P 9-18, Szo 9-12.
notebook szerviz notebook szerviz
Címkék

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS SEO WEBOLDAL KÉSZÍTÉS WEBOLDAL OPTIMALIZÁLÁS HONLAP OPTIMALIZÁLÁS HONLAP KÉSZÍTÉS